Privacy policy

De Cliëntenraad Twiskehuis respecteert de privacy van de bezoekers van onze site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld.

Voor statistische doeleinden worden bezoekersgegevens van onze website bijgehouden. Informatie zoals bezoekfrequentie en de gemiddelde tijd van een sessie wordt gebruikt voor intern beleid en voor verbetering van deze website. Deze informatie is niet te herleiden tot een individuele bezoeker.

Deze website maakt gebruik van cookies. Deze cookies hebben een max. levensduur van ca. 23 dagen en bevatten geen persoonlijke gegevens.

Deze website bevat hyperlinks naar andere websites. Deze websites worden wel getoetst op betrouwbaarheid, maar de Cliëntenraad Twiskehuis kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud en privacy aspecten van deze websites. Deze privacy policy heeft slechts betrekking op deze website.

De Cliëntenraad Twiskehuis zal uw gegevens niet doorleveren of op andere wijze gegevens verstrekken aan derden, behalve: aan derden die worden ingeschakeld om de door u aangevraagde informatie te leveren of indien de Cliëntenraad Twiskehuis hier wettelijk toe verplicht wordt.