Nieuws

Hieronder een foto impressie van de personeelsrevue en het afscheid van Wies Bakker.

De personeelsrevue ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Twiskehuis was voor Wies Bakker ook het moment om afscheid te nemen als activiteiten begeleidster.

Na vele lovende woorden aan het adres van Wies Bakker kreeg zij van de bewoners, het personeel en de cliëntenraad een prachtig schilderij aangeboden voor in haar nieuwe huis.
Mevrouw Alleman overhandigde een fotoalbum met daarin een overzicht van de afgelopen jaren.

Categorie:

De nieuwjaarsbijeenkomst op 5 januari is onder de muzikale leiding van Ad van der Gein en het Cocktail Trio een happening geworden waar de bewoners met veel plezier aan terugdenken.

Na het welkomstwoord door mevr. Alleman en een toost op het nieuwe jaar, kwam de stemming er na het eerste nummer van het Cocktail Trio al snel in.
Het Cocktail Trio is een graag geziene gast in het Twiskehuis en staat altijd garant voor een geslaagd optreden. Met een welverdiend applaus werd hun optreden afgesloten, de bewoners zien al uit naar hun volgende voorstelling.

Categorie:

Op 16 april 2010 is er weer een bustocht georganiseerd en gesponsord door de HEMA.

Deze keer was het een verrassingstocht die werd begeleid door een aantal personeelsleden van de HEMA.

De twee beschikbare touringcars kwamen na een rondrit door o.a. de Beemsterpolder
aan in het dorpje De Rijp N-H. In het hotel-restaurant de Rijper Eilanden werd de uitgebreide lunch verzorgd door personeelsleden van de HEMA en het Twiskehuis.

Categorie:

De cliëntenraad vindt het erg belangrijk om te weten wat de wensen en verlangens zijn van de bewoners. Naast de gebruikelijke mogelijkheden om wensen kenbaar te maken b.v. tijdens het maandelijkse koffierondje en de halfjaarlijkse bewonersbijeenkomst, vinden wij het een leuk idee om nog een extra mogelijkheid d.m.v. de Wensboom aan te bieden.

Categorie:

Het Twiskehuis organiseerde op 20 maart in samenwerking met het Oranjefonds de NL Doetdag.

Een aantal personeelsleden van het bedrijf Accenture heeft samen met de bewoners een verrassingsdag georganiseerd, waarbij leuke prijzen te winnen waren met de gratis Bingo.

Tevens zijn de bewoners op een uitgebreide lunch getrakteerd welke zeer in de smaak viel.

Al met al was het een zeer geslaagd evenement.

Categorie: