Richtlijnen omtrent gebruik van deze website

Hieronder worden de richtlijnen voor het gebruik van (de interactieve functies) van deze website beschreven. Meer informatie omtrent het gebruik van het forum is beschreven in de handleiding gebruik forum.

Doel forum

Het doel van het Forum en de reactiemogelijkheden in deze website is om een interactief platform te bieden voor bezoekers die binnen de doelgroep en doelstellingen van deze website vallen.

Het Forum en de reactiemogelijkheden bieden geen ruimte voor berichten buiten deze doelstellingen (b.v. spam, laster, smaad, politieke onderwerpen of persoonlijke aantijgingen, beledigingen en schofferingen). Berichten die niet voldoen aan de gebruiksrichtlijnen zullen worden verwijderd. Bij misbruik door een gebruiker zal de toegang tot de interactieve functies of toegang tot de website voor deze gebruiker worden geblokkeerd.

Registratie

Alvorens berichten te kunnen plaatsen dient er geregistreerd te worden bij deze website. Over het algemeen worden interactieve websites zonder registratie misbruikt voor spam.

On topic

Een reactie in een bestaande bericht dient te gaan over het onderwerp waarmee is begonnen. Oftewel, probeer bij het plaatsen van een reactie zoveel mogelijk "on-topic" te blijven.

Taalgebruik

Vloeken, schelden, spam etc. is uiteraard uit den boze. Ook vragen we iedereen om zoveel mogelijk goed Nederlands te schrijven. Respecteer elkaars mening. Probeer te overtuigen op basis van argumenten.

Niet schreeuwen!

SCHRIJF EEN BERICHT NIET MET LOUTER HOOFDLETTERS EN WEES SPAARZAAM MET UITROEPTEKENS!!! EEN STUK TEKST DAT OP DEZE MANIER GESCHREVEN IS KOMT ERG SCHREEUWERIG OVER EN LEEST NIET MAKKELIJK.

Speel niet op de man

Erger je jezelf aan iemand? Houdt dit dan alsjeblieft voor je. Een forum is er niet om modder naar elkaar te gooien. Je kunt ingeval van misdragingen wel een verzoek in het Website Forum plaatsen, dan zal een beheerder de gebruiker eventueel aanspreken op zijn gedrag. Doe het in elk geval niet in het onderwerp zelf.

Categorie: