Vrijwilligers gezocht

Ouder worden doen wij allemaal!

Heeft u een of meerdere familieleden in een verzorgings- of verpleeghuis of bent u zelf bewoner? Dan staat u vast wel eens stil bij de vraag of u niet wat meer kunt doen om het leven van oudere vaak hulpbehoevende mensen plezieriger te maken.

Heeft u wat tijd en wilt u deze nuttig en sociaal gaan besteden, dan zijn er in de Zorg een flink aantal mogelijkheden.

Wat dacht u ervan om in samenwerking met de zorginstelling Vrijwilligerswerk te gaan doen of als Mantelzorger behulpzaam te zijn. U zult ervaren dat dit bijzonder dankbaar werk is, waarin zowel de bewoners als vrijwilligers veel plezier ervaren.

Heeft u interesse om wat van uw tijd, ervaring en capaciteiten in te zetten in b.v. een Cliëntenraad of Commissie dan zult u ervaren dat u van harte welkom bent en indien gewenst, geschoold wordt in de vaak specifieke zorgzaken. In de meeste Cliëntenraden en Commissies is er ruimte en behoefte aan nieuwe leden.

Kortom, er zijn mogelijkheden ten over om u leven wat meer verdieping als te geven als Vrijwilliger en u in te zetten voor uw medemens.

Wij kunnen uw medewerking zeer goed gebruiken en nodigen u graag uit om te reageren, waarna wij u in contact zullen brengen met de betreffende coördinatoren van de onderstaande Amsterdamse Evean tehuizen:

Twiskehuis, Watermanstraat 2 1033 AN Amsterdam

Eduard Douwes Dekkerhuis, Schoenerstraat 11 1034 XZ Amsterdam

Henriette Roland Holsthuis, Kortvoort 100 1104 NB Amsterdam

Korthagehuis, Amerbos 590 1025 ZZ Amsterdam

De Kimme, Beemsterstraat 530 1024 BV Amsterdam

Reageren kan via het contactformulier, u kunt zelf aangeven welk tehuis uw voorkeur en interesse heeft.

Reageer op dit bericht in het forum: