Cliëntenraad Evean Twiskehuis

De directie van Evean Twiskehuis is krachtens de WMCZ gehouden om een onafhankelijke Cliëntenraad in te stellen. De belangrijkste taak van de Cliëntenraad is om de kwaliteit van de zorg en het welzijn van de bewoners te bewaken.

Tevens is zij de spreekbuis van de bewoners. Dit doet zij door nauwe contacten  te onderhouden met alle bewoners en de ontwikkelingen binnen en buiten de instelling te volgen. Op basis van deze informatie geeft zij de directie zowel gevraagd als ongevraagd advies.

De cliëntenraad heeft o.a. adviesrecht over alle zaken die het welzijn of gezondheid van de bewoners betreffen en als er organisatieveranderingen zijn of als er nieuwe managers worden aangesteld.

Vacatures

Momenteel bestaan in de cliëntenraad een klein aantal vacatures. Wij zijn daarom op zoek naar gemotiveerde mensen (bij voorkeur kinderen of contactpersonen van de bewoners) maar ook andere kandidaten met belangstelling en liefst ervaring in de zorg zijn van harte welkom. Wilt u wat meer informatie of een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden, neemt u dan even contact op met George Moses.
Emailadres gjm@dyn.nl of Mob.0653-794094.
U bent van harte welkom!

Door middel van deze website willen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen binnen en buiten het Twiskehuis.

Mocht u ideeën hebben of voorstellen voor verbetering van deze website dan horen wij het graag van u!